۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
سخنرانی دکتر حبیب زاده قبل از خطبه های نمار جمعه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا خوی؛ دکتر حسین حبیب زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی امروز قبل از خطبه های نمازجمعه خوی طی سخنانی ضمن گرامیداشت روز جهانی بهداشت و هفته سلامت ضمن بیان توانمندی های دانشکده علوم پزشکی خوی در زمینه های مختلف بهداشتی، درمانی و آموزشی به تبیین برنامه های آتی دانشکده علوم پزشکی خوی پرداخت.
دکتر حبیب زاده در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و انجام واکسیناسیون تاکید کرد و از مردم خواست به منظور تامین سلامت خود و خانواده به برنامه غذایی خود به ویژه در ماه مبارک رمضان دقت نمایند و برای جلوگیری از بروز بعضی از بیماریها مصرف قند، چربی و نمک را محدود نمایند.
در مراسم امروز نماز جمعه خوی اکیپ میز خدمت شامل: واکسیناسیون کرونا، مشاوره تغذیه، مشاوره خانواده، بهداشت روان و کنترل فشارخون و... توسط کادر بهداشتی و درمانی، بسیج جامعه پزشکی و بسیج دانشجویی به نمازگزاران ارائه خدمت نمودند.

تاریخ:
1401/01/20
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)